Wat zijn donateurkaarten?
Een donateurkaart is een eenmalige gift van 3 euro of een meervoud hiervan aan de Oranjevereniging Nootdorp (OVN). U steunt de OVN en in ruil daarvoor doet u mee aan een loterij met aantrekkelijke prijzen.

Waarom zijn donateurkaarten belangrijk?
Donateurkaarten zijn een belangrijke bron van inkomsten voor de OVN. Zij zorgen dat de OVN veel goede dingen kan doen en dat al haar evenementen gratis zijn terwijl wij geen subsidies ontvangen/gebruiken.

Loterij?
Een donateurkaart is ook een lot waarmee u meespeelt in een loterij met aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen zijn gratis beschikbaar gesteld door de vele betrokken Nootdorpse ondernemers.
De trekking zal plaatsvinden direct na Nootpop op 9 september 2018 en de uitslag zal bekend worden gemaakt via De Eendracht en hier op de website.

Waar kan ik ze kopen?

1. Huis-aan-huis worden de donateurkaarten verkocht door onze vrijwilligers in april (week 13).
  2. Op al onze gratis evenementen kunt u ze kopen, daar waar ook de munten te koop zijn.
  3. Het is zelfs mogelijk dat u zelf een aantal donateurkaarten verkoopt bij u in uw bedrijf.

Hoe kan ik helpen?

• We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken die in hun eigen straat/wijk of juist in een andere straat/wijk de donateurkaarten huis-aan-huis verkopen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons en we nemen contact met u op.
  • Wilt u een leuke prijs beschikbaar stellen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons en we nemen contact met u op.
  • Wilt u binnen of vanuit uw bedrijf donateurkaarten verkopen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons en we nemen contact met u op.