DONDERDAG 9 augustus

Stichting Wielercomité Nootdorp organiseert tijdens de Nootdorpse kermisweek de Wielerronde Nootdorp. Deze heeft de start en finish aan De Poort, de weg tussen het industrieterrein Oost ambacht en de velden van SV Nootdorp.

Op donderdag is het weer tijd voor de bekende wielerronde met mooie wedstrijden en prijzen.

Vanaf 11.00 uur kan de jeugd zich gaan inschrijven bij de tent aan het parcpours (de poort).

Waarna om 12.00 uur het startschot zal klinken voor de Decathlon Dikke Banden Race.
Alle deelnemers aan de DDBR maken kans op de landelijke finaledag.

Om 14.00 uur starten de criteriums.

Vanaf 17.30 uur is het tijd voor de Funklasse.  Het belooft weer een spektakel te worden.

Dit jaar hebben om 19.30 uur als klapper de solexrace. Wat een lol zullen we beleven!

Voor het laatste nieuws en uitleg over de solexrace kijk je op de facebookpagina van Stichting Wielerronde Nootdorp.
Voor het uitgebreide programma kijkt u in het programmablok.

Kom gezellig wat drinken aan het parcours en geniet van de strijd die gevoerd gaat worden tussen de deelnemers.

Aansluitend is er een leuke feestavond.

Organisatie: Stichting Wielerronde Nootdorp

Foto impressie Dikke banden race donderdag 10 augustus 2017: