Op zaterdag 27 April hebben we Koningsdag 2019 gevierd.
Na de voorbereidingen door het Koningsdag-kernteam ging het dan eindelijk gebeuren.
In de dagen voorafgaand aan deze dag was er met spanning uitgekeken naar de weersverwachtingen, die alle kanten op ging.
Helaas waren de voorspellingen juist en was het weer niet zo geweldig.
Met al de eerste grote bui kort voor de opening leverde dat op dat toen al de eerste verkoopkleedjes werden weggespoeld.
Toch hebben we heel veel bezoekers op ons evenemententerrein gehad en kunnen laten genieten van de activiteiten die we hadden georganiseerd, zoals:
- De touwbaan van Scouting Nootdorp,
- Zumba-demonstratie door Sportstudio Sansi,
- Optredens van de Nootdorpse Harmonie en Shantykoor Schiehaven,
- Demonstraties van Korfbalvereniging Lynx.

De Nootdorper werd verwend met BBQ,  Poffertjes, Suikerspinnen, Hotdogs, Oranje Bitter, maar ook gratis koffie en thee en natuurlijk andere drankjes.

Voor de jeugd was er een poppenkastvoorstelling op het kleine podium, springkussens, een ware knutseltent, pannavoetbal, en nieuw dit jaar waren de bungy-jump trampolines.
De kids konden lopen over water met behulp van waterballen.

Maar niet alleen voor de jeugd was er van alles te doen. Onze oudere dorpsgenoten die verblijven in Veenhage waren opgehaald en rondgereden door vrijwilligers en genoten van de optredens.
Op het grote feestplein kletsten de bezoekers onder het genot van een drankje bij met bekende en vrienden.
Mensen luisterden naar Simone Perschel en coverband D.I.S.C.O., waarna we met ze allen los gingen op de muziek van onze feest DJ, Party DJ Marsie.
Ondanks het kille weer was het weer oergezellig op de Pinksterbloem en Wolverlei.

Zonder de hulp van onze geweldige vrijwilligers en sponsors zouden we ook dit jaar niet in staat zijn geweest om een dergelijk groot evenement te organiseren en uit te voeren.

Wanneer je niet genoeg van ons kunt krijgen: we hebben ook nog de grotere evenementen zoals het Zomerterras tijdens de kermisweek op 7 augustus en NootPoP op 8 september.
Wil je ons daar als vrijwillger of organisator mee helpen? Meld je je daar dan voor aan via de website Oranjevereniging Nootdorp.