NootPoP 2023 : 10 september GRATIS TOEGANG

Na een supergezellige Koningsdag, Jaarmarkt Nootdorp en een zonovergoten kermisweek kunnen we niet wachten om van NootPoP een knalfeest te maken. We sluiten dit meer dan geslaagde evenementenseizoen af op zondag 10 september 2023 met een gevarieerd programma. Een kraker van een band, leuke zanger en toffe Dj’s gaan er een mooi feest van maken.

Vanaf 14.00 uur kun je naar binnen, om 14.30 uur trappen we af en gaan door tot 19.30 uur. Je kunt weer gaan genieten van een dag vol gezelligheid en goede muziek onder het genot van een hapje en drankje. Jij komt toch ook? Dit wil je niet missen!

Het festival wordt gehouden op de parkeerplaatsen aan de Ds. C. Spoorlaan achter het Oude Raadhuis.

Vanaf 14.00 uur kun je terecht op het terrein, dat alleen toegankelijk is vanaf de Ds. C. Spoorlaan ter hoogte van de kleine parkeerplaats. Wij vragen je zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen in verband met beperkte parkeermogelijkheden in de omgeving. De Ds. C. Spoorlaan zal worden afgesloten voor alle verkeer i.v.m. gescheiden toegang voor hulpdiensten.

Kom op tijd, het wordt van begin tot eind een feestje!

Met optredens van:

De Guyterband
Jordy Carrero
De Buren van Armin
Chester


De Buren van Armin
De Buren van Armin (tegenwoordig ook op bruiloften te boeken als de BruiloveDJ's) zijn kind aan huis in de regio. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, of zij draaien het. Van Grease tot ABBA en van de Macarena tot Mart Hoogkamer: ze krijgen iedereen aan het dansen! Samen delen de heren, Jeffrey Lam en Nick van Wezenberg, een enorme passie voor muziek, dancefeesten en woordgrappen. Van daaruit is ook hun artiestennaam, De Buren van Armin, ontstaan. Inmiddels draaien de twee dj’s 10 jaar samen en sinds kort dus ook als de BruiloveDJ's.

Jordy Carrero
Jordy is een 27 jarige zanger/entertainer uit Maasdijk en een bekende in de regio. Hij heeft een Nederlandstalig repertoire met een vleugje Engels. Van Engelbewaarder en Amalia tot Heaven en Stand By Me, hij zingt het allemaal. Gedurende zijn optreden gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer.

De Guyterband
Voor menig inwoner van Pijnacker-Nootdorp een begrip: "Cafe de Guyter". Hier bevindt zich ook de oorsprong van deze feestband. Al jarenlang is de bovenverdieping van dit café de oefenruimte van een muzikaal gezelschap, onder leiding van de eigenaar en gitarist van de band: Marco. Sinds de coronatijd is hij fanatiek aan de slag gegaan met een nieuwe bezetting en niet zonder succes.
Deze 6- koppige groep van gezellige gasten speelt een repertoire waar inmiddels menig feest mee is gevuld. Kom je om te luisteren of om te springen, ben je 5 of 75?! Er is voor ieder wat wils; Van Engelstalige rock tot Nederlandse meezing en -spring nummers.
Na eerder dit jaar succesvol op Koningsdag en het Winterfest in Pijnacker gestaan te hebben, is het nu de beurt aan Nootdorp. De mannen hebben er zin in! 

Chester
Al drie decennia draait deze inmiddels toch wel ingeburgerde Nootdorper een mix van de bekendste deuntjes tot ‘verhouste’ klassiekers. Van ieder evenement maakt hij gegarandeerd een groot feest.
Als bekendste DJ vanuit FRISS entertainment zal hij voor velen dan ook niet onbekend zijn.
Zelf krijgt hij de meeste energie van hits uit de ‘Nostalgische Nineties’, maar op NootPoP staat voor hem het publiek centraal.
Geen nummer is vooraf bepaald en de sfeer van het moment zal leidend zijn voor de vibe van de muziek.