NootPoP 2019

Na het geweldige succes van de Nootdorpse kermisweek, sluit Oranjevereniging Nootdorp het feestseizoen 2019 af op zondag  8 September met NootPoP. Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om een super line-up neer te zetten met  een top band, een knappe zanger en onze Party-DJ, die samen gaan zorgen voor een leuke middag vol muziek, drinken en eten.
Vanaf 14.00 uur gaat het los.
Kom kijken en genieten!

Poster 2019 klein

Het festival word gehouden op de parkeerplaatsen aan de Ds. C. Spoorlaan achter het Oude raadhuis en het is elk jaar weer een daverend succes.

Vanaf 14.00 uur kunt u terecht op het terrein, dat alleen toegankelijk is vanaf de Ds. C. Spoorlaan ter hoogte van de kleine parkeerplaats. Wij vragen u zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen, omdat er in de omgeving beperkte mogelijkheid is tot parkeren. Ook zal de Ds. C. Spoorlaan worden afgesloten voor alle verkeer i.v.m. de toegang van hulpdiensten.
Toiletfaciliteiten zullen beschikbaar zijn can 10:00 uur - 21:00 uur.

Zorg dat je op tijd bent, want we barstten gelijk los!

Het programma is als volgt:

14.00-14.45 uur  DJ Marsie

14:45-15.35 uur  Band Noah

15:35-16.05 uur  DJ marsie

16.05-16.55 uur  Band Noah

16.55-17.25 uur  DJ Marsie

17.25-17.55 uur  Jeffrey lake

17.55-18.45 uur  Band Noah

18.45-19.30 uur  Finale DJ Marsie

Als hoofdact  van deze middag boekten wij voor jullie NOAH !

Noah foto

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken.
NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.

Turbo-mode ON!

Met een repertoire van +200 nummers was het dikwijls keuzestress alom. Wat zullen we vandaag spelen?
Het was Ali B die zei: “gooi dat hele repertoire in de mix man!” En daarmee werd de trend gezet.
Op een doorsnee avondje NOAH, knallen meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Gegarandeerd!
Van de ‘goed-foutste’ songs van vroeger tot de vetste tracks van dit moment, van hardstyle stampers tot de Nederlandse hiphop van eigen bodem en van de oude rockklassiekers tot de leukste meezingers die iedereen kent. Noah is letterlijk voor ieder wat wils!

NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert doorgaans verrassende mash-ups op! Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

Experience matters!

Velen zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 18 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1500 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse thema-feesten ingezet en ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

Speciaal voor de dames komt naar Nootdorp:  Jeffrey Lake.

Nootpop 2019 media 5

De meeste kennen Jeffrey Lake als de ex van Barbie, echter is die tijd geweest.
Jeffrey Lake is een vlotte gozer en ziet er goed uit, maar bovenal kan hij heerlijk zingen.
Oranje Vereniging Nootdorp zegt: Super, dat Jeffrey bij ons op NootPoP komt! Na het beluisteren van zijn single waren we direct om!
Naast een prachtig liedje is Jeffrey heel erg gedreven en een erg goede zanger die alles aan boord heeft om NootPoP te laten slagen.

Al sinds 2010 is Jeffrey Lake bezig in de muziek en nam hij tal van singles op, waarbij de plaat ‘Out of my mind’ met DJ Jean de meeste media-aandacht kreeg.
Jeffrey’s hart ligt echter het meest bij Nederlandstalige muziek, daarom is hij een samenwerking aangegaan met de producer die Tino Martin groot maakte.
Wij wensen Jeffrey Lake veel succes met zijn debuut op NootPoP. Dit wil en mag je niet missen!

Party DJ Marsie gaat knalluh!

Party DJ Marsie heeft zich bij Oranje Vereniging Nootdorp al diverse keren bewezen.
Met het Zomerterras nog in onze gedachte, waarbij het Paradeplein op zijn grondvesten stond te trillen en de mensen uit hun dak gingen. Bovenal zijn we gek op een feestje en willen onze naam dan ook hoog houden.
Daarom hebben wij voor jullie nogmaals deze Nootdorpse DJ geboekt.
Party DJ Marsie wordt veel geboekt in Nootdorp en omstreken en is voor veel Nootdorpers bekend van een swingend feest.  Deze DJ draait voor iedereen wat wils op feestgebied. Bij ons op Nootpop draait hij tussen de verschillende optredens, om de stemming er goed in te houden, dan wel te verhogen. Hij heet niet voor niks Party DJ!
Kortom, haal de voeten van de rem, want Party DJ Marsie geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn.

Nootpop 2019 media 2
De perfecte afsluiter voor NootPoP 2019!

We zien jullie graag op 8 September bij NootPoP om een feestje te bouwen!

Impressiefoto's NootPoP 2018

View the embedded image gallery online at: