De Nootdorpse Feestweek, dit wil en mag je niet missen!

• Ponybrunch & Kortebaandraverij
  • Kermis
  • Viswedstrijd
  • Spellenmiddag Sportpark S’-Gravenhout
  • Zomerterras & Nootdorpse Dartskampioenschap
  • DJ Yoranty
  • Wielerronde
  • DJ MooDjo
  • Buikschuiven & Kanovaren
  • Tim & Faab
  • DJ Kicksome
  • Spelletjesconcours - Gratis pannenkoeken - Komkommers sorteren - Bloemschikken - Pentekeningen raden
  • Beach volleybal
  • Q-Music the Party
  • Gold Vicious
  • DJ Ron
  • Vuurwerk
  • Familiedag & The Guyter Generations

Samen met Partycentrum Het Witte Paard, Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Stichting Korte Baan Nootdorp, Triodus Kinderopvang, Stichting Wielercomité Nootdorp en de dames/heren Tuinders organiseert de Nootdorpse Oranjevereniging, met haar vrijwilligers de traditionele Nootdorpse Kermisweek.
Zoals u gewend bent is de Dobbeplas de eindbestemming van uw zomervakantie. Veel Nootdorpers kijken er ieder jaar weer naar uit.
Dé feestweek van het jaar, waarin er voor iedereen iets te beleven valt. Een programma propvol activiteiten die passen bij het karakter van ons dorp. Op dinsdag 6 augustus trappen we af, waarna u tot en met zondag de 11e kunt genieten op diverse plekken in het dorp.
Het terrein aan de Dobbeplas is de spil van de feestweek; maar natuurlijk ook de Poort, de Parade en Wolverlei spelen een belangrijke rol met onder andere de kortebaandraverij, zomerterras en de wielerronde.
Ook dit jaar zal er op de zaterdagavond van de Kermisweek om 22.30 uur weer een groots vuurwerk zijn.

De Oranjevereniging en alle organisatoren wensen u een heel gezellige en vooral ook zonnige Kermisweek toe!

Het bestuur van de Oranjevereniging