VRIJDAG 12 augustus : Kanovaren en buikschuiven aan de Wolverlei

Op vrijdagmiddag 12 augustus kon na een onderbreking van 2 Corona-jaren weer het kanovaren voor de jeugd aan de Wolverlei gehouden worden. Met een nieuwe organisatie was het weer een succesvolle middag, mede veroorzaakt door het zeer mooie weer.

Spreekstalmeester Sjaak de Vreede werd deze keer geassisteerd door Wendy de Vreede en beiden praatten de boel een beetje aan elkaar. Ze zorgden dat de juiste jongens en meisjes in de kano zaten voor hun race.
Er werd in drie leeftijdsgroepen gevaren en Jolanda van de Sande zorgde voor het juiste schema en uiteindelijk de finale.

Nadat de finales gevaren waren werd even later de prijsuitreiking gedaan door Sjaak de Vreede en kregen alle finalisten de prijzen die gesponsord werden door Tuincentrum Groenrijk en Marian de Visser uit Winkelcentrum Parade.

Na de prijsuitreiking was het vrij varen met de kano’s en werd druk gebruik gemaakt van de buik schuifbaan. Deze werd continue nat gespoten met gewoon kraanwater om opdrogen te voorkomen.

Alle deelnemers kregen na afloop ook een botswagenmuntje uitgereikt, die beschikbaar waren gesteld door de kermisexploitanten.

© SdH

De uitslagen:

6/7 jaar: Margot, Wout Buitelaar.

8/9 jaar: Rogier Asstman, Mike Pex

10/11/12 jaar: Jill Pex, Benjamin Schouten.

 

Waterspelen: kanovaren, verrassingswedstrijd en buikschuiven

Speciaal voor alle jongens en meisjes organiseert de Oranjevereniging Nootdorp de Nootdorpse Kampioenschappen Kanovaren en een Verrassingswedstrijd. Leef je uit op het springkussen.
Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom op de Wolverlei.
Neem je vriend, vriendin, buurjongen, buurmeisje, nicht of neef mee. Hoe meer kinderen hoe beter.

Zoals ieder jaar biedt het vrijdagmiddagprogramma van de Kermisweek een enerverend en sportief programma voor jongens en meisjes.
Beleef een middag om nooit te vergeten en meld je aan voor: het Nootdorps Kampioenschap Kanovaren, de verrassingswedstrijd, vrij kanovaren en buikschuiven.

Aan de wedstrijden zijn voor nr.1 & 2 leuke prijsjes te winnen!
Je kunt je van 13:00 tot 13:30 uur inschrijven en het evenement duurt tot 16:30 uur.

LET OP! Iedere deelnemer krijgt na afloop 1 muntje voor de botsauto’s.
De muntjes worden beschikbaar gesteld door de kermisexploitanten.