Beach Volleybal aan de Dobbeplas

Oranjevereniging Nootdorp organiseert de inmiddels 19e editie van het Nootdorpse Beach Volleybal Toernooi (NBVT) op het strand van de Dobbeplas. Dit evenement wordt gehouden op zaterdagmiddag 10 augustus tijdens de Nootdorpse Kermisweek. Aanvang 11.30 uur, start wedstrijden 12.30 uur.

Verschillende teams kunnen strijden om de sportiviteitsprijs en natuurlijk de 1e prijs. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld  met minimaal 1 dame in het speelveld.

Het motto blijft ook voor de 19e keer onveranderd, plezier is belangrijker dan winnen, het is een leuke middag voor de deelnemers en toeschouwers.
Wegens succes draait ook dit jaar DJ Ray zonnige zomervibes voor het ultieme zomer- en strandgevoel. We sluiten af met een gezellige barbecue om 17.15 uur.

Maximaal 7 personen per team waarvan minimaal 2 dames.

Als je met een team wilt meedoen kun je het team inschrijven via het inschrijvingsformulier (klik hier).

Inschrijfgeld is € 43,50 per team.  Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld. Je ontvangt hiervan een bevestiging vanuit de organisatie.

Dit jaar is het inschrijfgeld exclusief consumpties.

Wees er op tijd bij, vol is vol.

BBQ
Inschrijving voor de BBQ is mogelijk na inschrijving en betaling voor het toernooi. Je ontvangt een link naar het formulier in de bevestigingsmail vanuit de organisatie.
De kosten voor de BBQ zijn € 20,00 per persoon.
Het is mogelijk om supporters voor de barbecue aan te melden. Betaling en aanmelding graag voor 27 juli a.s..

Wij van Oranjevereniging Nootdorp hebben er zin in en zijn er klaar voor om iedereen weer een onvergetelijke en sportieve middag te verzorgen.

We hopen er uiteraard niet op, maar bij slechte weersomstandigheden behoudt de organisatie het recht om het evenement af te blazen.

2022 NBVT Beach volley klein