De Oranjevereniging Nootdorp (OVN) heeft gezellige en enthousiaste teams van vrijwilligers.
Deze teams zijn altijd op zoek naar meer mensen, omdat daardoor de mogelijkheid ontstaat nog meer leuke activiteiten te organiseren voor Nootdorp.

Een aantal voorbeelden: op een evenement als Koningsdag lopen ruim 100 vrijwilligers rond, voor Nootpop zijn dat er bijna 60.

Is vrijwilliger zijn moeilijk?
De meeste taken zijn niet moeilijk en wel leuk, maar dat ligt voor iedereen anders. Vanuit de OVN wordt er altijd gezorgd voor begeleiding vanuit het team. Er is altijd wel een ervaren persoon die vertelt hoe je het beste iets kan doen.

Kost het veel tijd?
Nee. Je geeft zelf aan hoeveel tijd je wilt besteden. Kun je alleen in de ochtend? Geen probleem. Geef dit aan. Weet je nog niet of je over een paar maanden vrij hebt? We doen altijd eerst een voorstel planning. Hierdoor heb je altijd de gelegenheid om zaken te veranderen.

Welke rollen zijn er?
De rollen zijn beschreven in een overzicht. Het betreft: opbouwen, afbreken, transport, schoonmaken, bar, koffiebar, BBQ, poffertjes, pannenkoeken, suikerspin, ijs, elektra, muziek, marktmeester, bejaardenbegeleiding, begeleiding springkussen, schminken, panna voetbal, beachvolleybal, darten, kanovaren, vissen, fotograaf, Facebook, Twitter, website, krant, livestream, verzorging vrijwilligers, kassa, sponsors benaderen, donateurkaarten verkopen en beveiliging.

Hoe meld ik mij aan?
Ben je enthousiast, of heb je vragen stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je ook hier direct aanmelden. Je krijgt dan een volledig overzicht van de evenementen en rollen waar je je voorkeur kunt aankruisen.

Is er bij het komende evenement al gelegenheid om mee te doen?
Tuurlijk. Er is altijd gelegenheid om te komen kijken en/of te helpen.

We zijn nog op zoek naar en u kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor:

  • Schminkleider
    Dit is de persoon die schminkt en tevens zorgt dat de schminktas met schminkspullen op orde blijft.

Is er achter de schermen gelegenheid mee te doen?
De OVN heeft ook achter de schermen veel te doen. Enkele voorbeelden waarvoor u ons kunt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

  • Materiaalbeheerder: OVN heeft veel eigen materiaal wat soms onderhoud vergt.
    Iemand die twee rechterhanden heeft is altijd welkom.
  • Social media en radio en tv: Dit wordt steeds belangrijker.
    Heeft u er verstand van of wilt dit samen met ons ontdekken? Meldt u aan.

Welke gegevens heeft de OVN vastgelegd over mij?
De OVN wil hierin volledig transparant zijn en voldoen aan alle privacy-regels. U kunt de opgeslagen gegevens opvragen of laten deleten door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.