Zaterdagmiddag 8 augustus 2020

Zorg dat u bij dit leuke evenement bent.

In Nootdorp hebben we ons eigen Nootdorps Bedrijven Beach Volleybal Toernooi (NBBVT) op het strand van de Dobbeplas.
Het wordt georganiseerd door de Oranjevereniging samen met DEO Volleybal. Verschillende teams zullen, 5 tegen 5, tegen elkaar spelen om de eerste plaats.
Bij het strand van de Dobbeplas spelen we op 3 velden.
Ook dit jaar heeft de organisatie gezorgd voor de velden, gezellige muziek, een bar en na afloop een barbecue voor de spelers/speelsters en hun partners.

De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de finales en de prijsuitreiking zijn naar verwachting tussen 16.00 en 17.00 uur.

Voor opgeven, ga naar de pagina Inschrijven.

Wilt u genieten van deze sportactiviteit? Kom dan gezellig naar het Dobbeplasstrand!
De bar is open voor iedereen, dus kom zeker even langs.

Foto's
Tijdens het evenement worden er foto's gemaakt. Deze worden gratis ter beschikking gesteld.
Als u het leuk vindt uw eigen foto's hier te delen, neem dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op.

NBVT 2016 024