Zaterdagmiddag 13 augustus 2022 - Inschrijving teams vol!

Het mag weer, na twee jaar organiseert Oranjevereniging Nootdorp samen met DEO Volleybal de 17e edititie van het Nootdorpse Beach Volleybal Toernooi (NBVT) op het strand aan de Dobbeplas.
Verschillende teams zullen, 5 tegen 5, op 3 beachvolleybalvelden tegen elkaar spelen om de eerste plaats.

Ook dit jaar heeft de organisatie gezorgd voor de velden, gezellige muziek, een bar en na afloop een barbecue voor de spelers/speelsters en hun partners.

Het toernooiterrein is open vanaf 12.00 uur.
De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de finales en de prijsuitreiking zijn naar verwachting tussen 16.00 en 17.00 uur.

Kom de teams aanmoedigen!!

Wilt u als bezoeker genieten van deze sportactiviteit? Kom dan gezellig naar het Dobbeplasstrand!

De bar is open voor iedereen, dus kom zeker even langs.

Foto's

Tijdens het evenement worden er foto's gemaakt. Deze worden gratis ter beschikking gesteld.
Als u het leuk vindt uw eigen foto's hier te delen, neem dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op.

2022 NBVT Beach volley klein