Wielerronde Nootdorp Donderdag 10 augustus

Stichting Wielercomité Nootdorp organiseert tijdens de Nootdorpse kermisweek de Wielerronde Nootdorp. Deze heeft de start en finish aan De Poort, de weg tussen het industrieterrein Oost ambacht en de velden van SV Nootdorp.

Vanaf 11.00 uur kan de jeugd zich gaan inschrijven bij de tent aan het parcours (De Poort). Waarna om 12.00 uur het startschot zal klinken. Om 14.00 uur starten de criteriums en vanaf 17.30 uur is het tijd voor de Funklasse. Het belooft weer een spektakel te worden met als klapper dit jaar om 19.30 uur het burgerevenement. Een bedrijven-ploegentijdrit voor 4 renners. Meer info of direct inschrijven kijk dan op de facebooksite van Stichting Wielerronde Nootdorp of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor het uitgebreide programma kijkt u in het programmablok. Kom gezellig wat drinken aan het parcours en geniet van de strijd die gevoerd gaat worden tussen de deelnemers.

Op last van politie en brandweer vraagt het bestuur van de Stichting Wielerronde Nootdorp alle bewoners die normaal gesproken hun auto langs het parcours De Poort - Laan van Floris de Vijfde - ’s-Gravenweg - Kruisweg parkeren, deze op donderdag 10 augustus op een andere plaats te parkeren. Het parcours is afgesloten tussen 9.00-23.00u. Dit in belang van de veiligheid van de deelnemers en om eventuele schade aan uw vervoermiddel te voorkomen. Wij verzoeken u uw huisdieren niet los te laten lopen.